Om oss

Vi som arbetar här för dig är;

 

Hans Thornér leg. tandläkare. Hans Thornér

– Jag vill behandla alla mina patienter som om det var jag själv som satt i stolen som patient. Med omtanke, kvalitet och kompetens.

Mycket rutinerad och kompetent allmäntandläkare med specialintresse för implantat och protetik. Examinerad vid Odontologen i Göteborg. Arbetade inledningsvis under fem år med tandvårdsrädda barn och narkostandvård för barn.

Under studietiden körde Hans buss i linjetrafik. Intresset för fordon finns kvar, då fritiden helst ägnas åt att köra traktor eller fyrhjuling. Tycker också om att jobba i skogen, att ”skoga”. Hans sågar säkert i egna skogen, då han också innehar motorsågskörkort.

 

 

Eva Markblad

 Eva Markblad leg. tandhygienist.

 

 

 

 

 

 

Nina Ekström

Nina Ekström tandsköterska.

Utbildad på Odontologen i Göteborg, nu med 20 års erfarenhet därtill. Nina är den som välkomnar dig i receptionen, förbereder inför ditt besök och assisterar tandläkaren under din behandling samt bokar tid för ditt återbesök. Har du frågor om behandling, betalning eller annat är du välkommen att prata med Nina.

Ägnar gärna fritiden åt sina hästar och ridning. Har också en ”bångstyrig” hund och ett par trevliga stallkatter.

 

 

Mottagningen – på denna tandläkarmottagning  arbetade Sveriges första tandhygienisten på 60-talet.

 

Mottagningen följer EU-direktiv och socialstyrelsens krav på hur en tandläkarpraktik skall sköta sitt smittskydd och hygien. Det innebär till exempel att ett instrument som använts i munnen diskas och behandlas på ett sådant sätt att bakterier och virus dör och avlägsnas. Avenytandvården byter till nydiskade och behandlade instrument mellan varje patient.